Tilbage til forsiden

Få tilskud til dit nye oliefyr!

Du kan få tilskud på flere tusinde kroner, når du skal købe et nyt oliefyr. Du skal blot henvende sig til din leverandør og høre mere om de konkrete muligheder for tilskud fra Oliebranchens Energisparepulje.

Tilskud til udskiftning af oliekedel fra 1. april til 1.januar 2016:

TypeTilskud kr. inkl. moms
Indtil 19775.200
Efter 19772.800

Du skal være opmærksom på, at du ikke længere kan få tilskud til dit nye oliefyr, hvis du bor i områder med kollektiv varmeforsyning (naturgas og fjernvarme). Du vil fortsat kunne udskifte dit gamle oliefyr til et nyt oliefyr i disse områder, men altså ikke få tilskud til udskiftningen.

Når du får tilskud til dit nye oliefyr er det Oliebranchens Energisparepulje, som indberetter energibesparelsen til Energistyrelsen. Tilskuddet udbetales via din leverandør. Leverandøren er berettiget til at beholde en mindre andel af beløbet til dækning af firmaets omkostninger til administration og dokumentation af den opnåede energibesparelse.

Nye kedler bruger langt mindre olie 
Oliebranchens Energisparepulje yder også et mindre bidrag til dit årlige serviceeftersyn. Vælger du at udskifte dit gamle oliefyr med en af de nye energieffektive oliekedler, kan du, udover tilskuddet, spare op til 30 % af dit årlige olieforbrug. Se video her: Hold dit oliefyr i topform!

 

 

Tilbage til forsiden